StoneAge -produktet oppfyller retningslinjene for brukskriteriene
og har Emicode EC1 Plus Emisjons serifikat for lav-emitterende produkter

Emicode miljøsertifisering

Emicode GEV har spesialisert seg på sertifisering av byggeprodukter. Deres sertifiseringer er av de mest høythengende i bransjen og  signaliserer at produktet er godkjent i henhold til strenge regelverk og har svært lave utslipp av gasser. 

Hva betyr dette for deg?

Emicodemerket er som sertifiseringer flest til for å gi kredibilitet til det produsentene sier om produktene sine. Emicode er med på å hjelpe deg som kunde, og oss som gulvslipere, til å velge de beste mulige produktene for et best mulig inneklima, samtidig som man får gulvet man alltid har ønsket seg.

Fraktvalg i nettbutikken

Vi tilbyr flere fraktalternativer slik at du selv kan velge hva som passer deg best:

  • Pakke levert hjem/ hentested i hele Norge : (fra 199 -900 kr): Pakken kan spores og leveres hjem. Posten varsler deg før levering. 

  • Ekspress neste dag (Oslo/ Viken fra 900 kr):  Pakken kan utleveres neste virkedag. Utlevering skjer på døren mellom kl. 07.00-22.00. 

  • Klikk og hent (gratis) : Hent selv i våre Butikk Enebakkveien 135, 0680 Oslo. Du vil motta en sms når varene er klare til henting. Åpningstider på vareutlevering er mandag til onsdag 13–15, torsdag 14-19 (fredag -lørdag etter avtale).  

RAL eller NCS Farger belaster vi med 20 % ekstra kostnader
Har du spørsmål om levering?
Ønsker du hjelp med kjøpet? 
Vi hjelper deg!
Kontakt oss på mail: post@basebeton.no
eller ring: 924 41 467

basebeton.no
 er en av Norges fremste leverandør av 
Miljøvennlig mikrosement.


Med fokus på kvalitet, profesjonalitet og kompetanse

BASEBETON

Vi er eksperten innen mikrosement som har mange års erfaring i bransjen. Det skal være hyggelig og enkelt å handle hos oss, og vi ønsker alltid å gi den beste servicen.

Vi leverer til privat og proffmarkedet.

Kontakt